Két Ösvény Tarot & Könyv & Tanfolyam

Egy csodálatos, különleges, egyedi és magyar Tarot csomag.

Megrendelés
www.reggeli.hu

Tarot csomag

Ez az ősi és sok rejtéllyel körülvett kártyapakli évezredek óta él, létezik és fejlődik. Különböző kultúrák egyaránt alkalmazzák, s a ma embere is bátran fordul hozzá személyiséganalízis vagy épp a jövő fürkészésének céljából.

Tarot. Így hívjuk, de honnan ered a név? Honnan származik maga a képsorozat? Ki véste először kőtáblára, festette papiruszra, vagy… ki tudja hová? Beavatottak és beavatatlanok egyaránt keresik a választ a kérdésekre, és szülessék bármennyi válasz, valószínűleg az igazi forrást sosem találjuk meg.

Talán, nem kell mindent tudnunk. Talán nem kell mindent értenünk, látnunk, elhinnünk, éreznünk, hisz a Tarot akkor is élni, létezi fog, amikor már csak a gyermekeink vehetik kezükbe a tőlünk örökölt paklikat, és valószínűleg nekik is pont ugyanolyan titkos segítőik lesznek a Főpapok, Uralkodók, Ördögök és Csillagok, mint nekünk.  Mi az a Tarot? Mi különbözteti meg más kártyáktól, honnan ered, miért maradt meg töretlenül a népszerűsége? Mire jó, s vajon lehet vele jósolni? Bárki megtanulhatja a Tarot jelképek, szimbólumok olvasást vagy csak néhányan kapnak erre felhatalmazást?

A Két Ösvény Tarot csomagja és a hozzá tartozó könyv, A Tarot Titkos Ösvényei címmel minden kérdésre válaszol és sok-sok határt feszeget.


A Két Ösvény Tarot, a Tarot Titkos ösvényei című könyv, valamint a hozzájuk tartozó vetőabrosz kizárólagos forgalmazója a www.reggeli.hu webáruház.

This function has been disabled for Két Ösvény Tarot & Könyv & Tanfolyam.

error: Content is protected !!